sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Teemapäivä

Olin alunperin päättäny, että rauhallinen kotiviikonloppu teen ja korealaisten draamasarjojen parissa. Hirveä koukutus niihin! Tähän mennessä lemppareitani ollut You're Beautiful ja Boys Before Flowers. (Jälkimmäisen ahmin parissa päivässä, vaikka sarjassa on 25 tunnin mittaista jaksoa.)



Boys Before Flowers & You're Beautiful
 



Perjantaina Amalta kuitenki tuli tekstiviestillä kutsu yökylään :). Taisin olla sen 1,5h myöhässä kun saavuin paikalle Pukinmäkeen.. hahah. Korkkasin siinä pari kaljaa kun taas Amalle maistui viini. Syötiin yhdessä, mutta molemmat tekivät itse ruokansa, koska Ama on kasvissyöjä. Ihan kiusaksi olin ostanut kanaa, pekonia ja vuohenjuustoa. Aman arvostus oli x 10 000 000. Ja pääsin myös hetkeksi pulahtamaan kylpyammeeseen sillä aikaa, kun Alfons käytettiin ulkona. Haluan oman kylpyammeen, maailman paras keksintö. Aamulla Ama laittoi hiukseni, niinkuin lähes aina kun käyn siellä.



Sir Alfons Oliwer


Näytän ihan Paula-tädiltäni nuorena.

Aman luota suuntasin bussilla hakemaan Ansa-koiraa Inkalta Pohjois-Haagasta. Ekaa kertaa samalla tapasin Inkan poikaystävän Timon ja vierailin heidän uudessa kämpässään. Tarkoituksena oli, että otan kummityttöni Ansan hoitoon seuraavaksi päiväksi asti.
Ansan kanssa matkasimme kotiin Sörkkään, jonne Noora tuli vähän saapumisemme jälkeen. Koska meidän kämppä on aivan kamalassa kunnossa, niin Noora piti Ansalle seuraa sillä aikaa kun raivaussiivosin olohuonetta ja eteistä. Ansan tulo oli hyvä tekosyy, että vihdoin sai siivousoperaation käynnistettyä kunnolla.




Hulda ja Ansa


Huldan kanssa treffattiin Vallilassa loppuiltapäivästä. Olin luvannut Huldalle, että räpsäisen ulkona pari kuvaa hänestä. Lähettiin kävelemään ja päädyttiin Käpylään asti, jossa tarjosin meille molemmille luultavasti tämän vuoden puolella vikat jäätelöt ulkona. Kuvista tuli suhteellisen onnistuneita ja värimaailma oli vain mahtava. Esimerkkinä tämä upea seinä, joka oli kirkuvan punaisten lehtien koristama.







Myöhemmin illalla kun olin Ansan kanssa saattamassa Oskua töihin, Viivi soitti että mikä meininki. Varsinkin kun olin juuri siivonnut, kutsuin Viivin kylään koska Ansaa ei tietenkään voinut jättää yksin kotiin. Juotiin siinä ohella muutama kalja ja juoruttiin aina aamu 3 asti!
Oli erittäin kaveripitoinen päivä, vähän raskas, mutta sitäkin antoisampi.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti